Complete tuin

Vakwerk voor een vaste klant

Project

Informatie

De klant

In 2014 hebben wij naar alle tevredenheid van de klant een complete tuin in Den Hoorn aangelegd. Niet alleen een goed product of een uitstekende dienst is belangrijk maar een goede samenwerking is net zo belangrijk. Daarom is deze klant een vaste klant van ons geworden.

Het doel

Het doel is om na elk eindresultaat een blije klant te zien. Dat geeft ons een goed gevoel en de klant zal hierdoor bij je terug komen.

Project

Resultaat

Het resultaat is een rustige tuin met strakke lijnen. Dit zorgt ervoor dat de klant zich waant in een oase van rust bij het genieten van zijn tuin.

Compleet aangelegde tuin

Denk hierbij aan in-lite verlichting, keramiek tegels, borders, diverse beplanting, stukje Royal kunstgras, houten vlonder, fietsenstalling gemonteerd en een stukje herbestrating.

Strakke en moderne tuin

Veel mensen waarderen de rust die de strakke lijnen uitstralen. De tuin is onderhoudsvriendelijk. De kunst is om een strakke moderne tuin toch voldoende groen te maken, zodat de tuin niet al te saai wordt.

Bekijk andere projecten

Het doel van dit project was om zoveel mogelijk te werken met natuurlijke materialen wat zorgt voor een beter milieu en het versterkt ook nog eens de natuurbeleving van kinderen.