BESTRATING

Bij het aanleggen van bestrating nemen wij ook altijd het grondwerk mee. Is er grond nodig? Of moet er juist grond worden afgevoerd? Wij regelen het voor u. Ook als er riolering moet worden verplaatst of putten moeten worden gelegd.

COMPLEET

Om duurzaam en mooi te bestraten is net als een goede voorbereiding ook een goede afwerking nodig. Wij houden rekening met waterafvoer en zorgen ervoor dat uw nieuwe bestrating vele jaren mee zal gaan.

KERAMISCH

Keramische tegels zijn kleurvast, beter bestand tegen krassen en slijten. Ook vervelende vlekken, zijn in mum van tijd blijvend verwijderd. Bij het leggen van een keramische tegel heeft u ook geen last meer van onkruid wat natuurlijk mooi is meegenomen. Dit komt omdat de keramische tegel veelal gelegd wordt met een flexibele voeg.

Grondwerk

Doordacht en professioneel

Aandacht aan de grond: Dat wordt nog altijd onderschat bij de aanleg van (sier)bestrating in uw tuin: het grondwerk. Terwijl juist het grondwerk heel sterk bepaalt of uw bestrating er over een aantal jaren nog net zo strak bij ligt als nu. 

In Nederland kennen we immers een klimaat met veel regen. Dat betekent dat de grond het water moet kunnen verwerken en afvoeren.